مهمترین خواص انجیر در دوران بارداری چیست؟

در کل از نظر مواد معدنی، انجیر بسیار غنی میباشد. کلسیم، پتاسیم، آهن و روی، در انجیر بیش از هر میوه دیگر یافت می گردد.
میزان این ریزمغذی ها به قدری زیاد است که گاهی انجیر را با شیر مادر مقایسه کرده اند. اما مهمترین خواص انجیر در دوران بارداری چیست؟

  • انجیر حاوی مقدار زیادی فیبر است که می تواند از یبوست بارداری پیشگیری نماید.
  • انجیر سرشار از ویتامین ب 6 است که مدتهاست میدانیم در پیشگیری از تهوع بارداری مفید میباشد.
  • انجیر حاوی آنزیم های پروتئولیتیکی میباشد که هضم غذاها را ساده کرده و از مشکلات گوارشی در حاملگی پیشگیری می کند.
  • خصلت قلیایی زیاد انجیر، می تواند جلوی هوس و ویارهای بی مورد زنان حامله را گرفته و مانع اختلال در رژیم غذایی بهینه زن باردار شود.
  • علاو بر این سازمان های معتبر غذایی، هیچ احتیاطی را برای استفاده متعادل انجیر در دوران بارداری توصیه نکرده اند.

منبع: فروشگاه سیسمونی نی نی بابا